Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/marketinghjaelp.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Anbefalinger - Marketinghjælp v/Charlotte Møller Hansen

ANBEFALINGER

Det siger mine kunder

Herunder kan du se udvalgte anmeldelser fra nogle af mine kunder.

 • Vi har arbejdet sammen med Charlotte fra Marketinghjælp i mere end 3 år, og vi kan kun sige, at vi er yderst tilfredse. Charlotte er utrolig kompetent og effektiv og har en særlig evne til at sætte sig ind i vores produkter og lave kampagner, som bare virker - uden at komplicere det for meget. Vi vil hermed give hende de bedste anbefalinger!

  Mogens Vilsen
  Mogens Vilsen Founder hos Evolution360
 • Jeg har brugt Charlotte til at lave min hjemmeside. Hun er utrolig professionel. Hun satte sig hurtigt ind i hvad det var jeg havde brug for i forhold til hjemmesiden, samt hvilket udtryk min hjemmeside skulle have. Jeg fik en god sparring som gjorde at jeg følte mig tryg i hele processen. Servicen er tip top. Jeg kan altid sende en mail med ting der skal på siden, og det bliver hurtigt rettet. De varmeste anbefalinger fra Maccounting!

  Malene Holst Larsen
  Malene Holst Larsen Direktør hos Maccounting A/S
 • Charlotte er virkelig dygtig til sit arbejde og vi er rigtig glade for at vi har valgt at benytte hendes hjælp til SEO, Google Adwords og Facebook markedsføring. Charlotte er en utrolig rolig og behagelig person at arbejde sammen med, hun har virkelig været god til at sætte sig ind i vores behov omkring markedsføring. Jeg kan varmt anbefale at benytte Marketinghjælp's ydelser, vi kunne se resultater meget kort tid efter at Charlotte havde været igang med sin magi. Varme anbefalinger herfra.

  Peter Mailund
  Peter Mailund Direktør hos Europack A/S
 • Jeg kan kraftigt anbefale Charlotte og hendes Marketinghjælp, til dem der bruger markedsføring på de sociale medier. Charlotte er meget effektiv, fleksibel og engageret. Dertil er hun også både rar og charmerende at arbejde sammen med.

  Stephan Jensen
  Stephan Jensen Fotograf
 • Charlotte har en helt særlig energi, og jeg var slet ikke tvivl om, at hun brænder for det, hun laver. At møde den slags mennesker er en stor gave. Især, når vi tænker på at den markedsføring, som vi er mange der har brug for, virkelig skal give et billede af os selv. Den vej rundt har Charlotte været en perfekt sparringspartner. Charlotte landede så nemt med det jeg havde brug for, lige præcis fordi hun var så god til at lytte. Jeg er top tilfreds. Og så er hun en handlingens kvinde. Du har et produkt at arbejde ud fra meget hurtigt!Vi har efterfølgende haft snakke om de ting jeg havde brug for hjælp til, og jeg møder en ekspert hver gang, som har styr på det hele og som ved lige, hvad der skal til. Jeg kan kun give Charlotte mine bedste anbefalinger.

  Pernille Bothmann
  Pernille Bothmann Tankefeltterapeut
 • Charlotte har hjulpet os med rådgivning og Facebook-annoncering med henblik på at øge antallet af nye tilmeldinger. Derudover har hun også hjulpet os med at øge omsætningen fra de eksisterende kunder. Efter de nye kampagner blev sat op på Facebook, har vi set rigtig gode resultater, og jeg vil ikke tøve et sekund med at anbefale hende til andre virksomheder.

  Rasmus Fincke
  Rasmus Fincke Direktør hos PIP.DK
 • Jeg kan klart anbefale Charlotte og Marketinghjælp.dk. Charlotte har hjulpet mig med at opgradere min hjemmeside, som er blevet meget mere professionel at se på og nemmere for mine kunder at tilgå. Hjælpen var hurtig og ligetil, og Charlotte er god til at lytte efter hvad det er man ønsker for sin hjemmeside og arbejdsprofil.

  Anders Persson
  Anders Persson Øbro Maleren